ZOKU

IJstijd

Zelf ijs maken gaat in een mum van tijd met de Quick popmaker van Zoku; een innovatief, hip apparaat. Deze ijsjesmaker produceert in tien kleine minuutjes, de aller-lekkerste ijsjes geheel naar jouw smaak. De mallen kunnen met van alles gevuld worden: vers fruit, heerlijke sappen, yoghurt, je kunt het zo gek niet bedenken.

79579-x3

Kinderen zijn dol op de vrolijke, gekleurde ijsjes van Zoku. En als ouder is het natuurlijk uitermate prettig om te weten uit welke ingrediënten de lekkernijen van de kids bestaan. Door zelf de ijsjes samen te stellen, heb je invloed op de smaak en mate van gezondheid.

De collectie van Zoku bestaat uit een ijsmaker, slush/shake maker en alle bijbehorende accessoires. Zo zijn er speciale tools die het ijs-maken nog makkelijker maken en in de Quick Pop bewaarbox bewaar je al je eigen gemaakte creaties. Zin om te beginnen? Sla het Zoku receptenboekje open en varieer met kleuren, smaken en ingrediënten voor de lekkerste ijsjes.

De Zoku Quick Pop ijsmaker is er in een single, duo en triple uitvoering.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

1 reactie

  • Karels zegt:

    Heel leuk! De vormpjes kun je er dus ook mee maken?

    13 Jun 2013 20:13

Plaats uw reactie