ZOO handig, deze paperclips

Een koud kunstje, om ZOO te hechten

Ik hou van opruimen en ordenen. De nietmachine maakt overuren bij mij. Maar wat vervelend is het, om de nietjes er weer uit te halen wanneer je wat bij je stapeltje wilt toevoegen. Paperclips zijn dan wel een uitvinding en handig om bonnetjes bij elkaar te houden. Mijn facturen stuur ik graag met een begeleidend schrijven weg. Ook dan is een paperclip superhandig. Kortom ik ben een paperclip-addict. Ik ging dus ook helemaal uit mijn dak toen ik op fonq.nl deze geweldige clips zag. Te verkrijgen in diverse vormen, Kitty de poes, het circus, een stad, konijntjes, apen of honden. Ze gaan per set van zes of acht stuks en je kunt kiezen voor zwarte of witte figuren.

TIP: Wanneer je een cadeautje geeft met een kaart erbij, kun je deze kaart met zo’n geweldige ZOO paperclip aan je presentje bevestigen!

                                         

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie