Duurzaamheid

Duurzaamheid


Geef je huis wat fonQ met een duurzamer product.

fonQ’s visie is het shoppen in Home & Living gemakkelijk en leuk te maken. Dit doen we door het bieden van keuzehulp, excellente service en met een grote en unieke collectie. Ook op het gebied van duurzaamheid. Zo vind je makkelijk de producten op ons platform waarbij rekening is gehouden met het (sociale) milieu. Zo weet jij zeker dat je je huis wat fonQ geeft met een eerlijk product. 


Om onze impact te verminderen werken we met duurzamere vervoerders, geavanceerde inpakmachines en duurzamere verpakkingen. Dit doen we vanuit een BREEAM-gecertificeerd pand waarin verspilling een no go is. Zo is er een volledig verspillingsvrije lunch en krijgen retouren met een kleine beschadiging een plekje bij de Buitenkansjes op onze website. We zorgen voor onze mensen door een veilige en gezonde werkomgeving te creëren op basis van een degelijk arbobeleid.


Meer weten? Lees alles wat fonQ op het gebied van duurzaamheid onderneemt onder de kopjes ‘Transport en Verpakken’ en ‘Assortiment’ op deze pagina.