fonQ wint Thuiswinkel Award

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om van fonQ.nl het woon- & cadeau webwarenhuis van Nederland te maken. De fonQ giftfinder, de uitbreiding in ons assortiment met mooie producten en het inspiratie magazine waar je op de hoogte blijft van de laatste trends hebben hier aan bijgedragen. Ook is onze service verbeterd. Als je voor 24.00 uur bestelt, heb je de bestelling de volgende werkdag in huis. Ons klantenserviceteam staat elke dag van de week klaar voor service en advies.

De kroon op ons harde werk is dat de Nederlandse consument fonQ.nl heeft beoordeeld als beste webshop in de categorie Huis, Hobby en Cadeau. Hierdoor hebben we 27 maart 2014 onze eerste Thuiswinkel Award in ontvangst mogen nemen. Daar zijn we natuurlijk supertrots op! Zeker omdat we als beste uit de bus kwamen na onafhankelijk onderzoek dat het GFK onder Nederlanders heeft uitgevoerd.

Namens de meer dan honderd trotse fonQy monkeys willen wij onze klanten, leveranciers en partners bedanken voor het vertrouwen en de waardering in fonQ. Wij zullen ons de komende jaren focussen op het verbeteren van onze service en ons assortiment om ervoor te zorgen dat jij ontspannen en snel de mooiste producten voor in en om het huis op fonQ.nl kunt vinden.