fonQ winnaar ABN AMRO Webshop Award

Met trots kunnen we zeggen dat we tijdens de uitreiking van de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ 2021-2022 zijn uitgeroepen tot beste in de categorie Wonen. Ruim 185.000 consumenten hebben laten weten wat zij van zeker 500 retailers in Nederland vinden. Gisteren hebben wij tijdens een feestelijke bijeenkomst de award in ontvangst mogen nemen.

Wouter de Rijk en Florine de Laat hebben de award namens fonQ in ontvangst genomen. 

Jeremiah Albinus: “Het is echt een kroon op ons werk om wederom uitgeroepen te worden als beste in wonen. Met continue innovatie, zoals als eerste in Nederland een styling tool lanceren, werken we elke dag keihard om de online klantreis in wonen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken, waarmee we streven naar een zo hoog mogelijke NPS”. De NPS ligt in 2021 zo’n 20% hoger dan in 2020. 

We feliciteren alle andere categoriewinnaars met hun overwinning. Met het winnen van de categorieprijs, zijn we automatisch genomineerd voor de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ 2021-2022. Op donderdag 28 oktober 2021 worden de winnaars tijdens een diner bekendgemaakt. 

Iedereen onwijs bedankt voor het stemmen! We zullen met nóg meer energie bouwen aan ons platform om zo klanten te helpen en inspireren hun huis wat fonQ te geven!