fonQ wint tweede award in wonen

Utrecht, 19 september 2016 – Naast afgelopen jaar de Thuiswinkel Award ‘beste webshop wonen en tuin’ in ontvangst te hebben genomen, is webwarenhuis fonQ afgelopen donderdag ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 verkozen tot beste webshop in de categorie wonen. Vorig jaar kwam het warenhuis hier als winnaar uit de bus in de categorie warenhuis. 

In de afgelopen jaren heeft fonQ haar woonassortiment flink uitgebreid. Zo verkoopt de webshop nu ook grote meubelen, zoals banken en bedden. Daarnaast ligt steeds meer focus op het toevoegen van woonaccessoires. “Wij geloven dat je bij fonQ aan het juiste adres bent voor de finishing touch van je interieur. Met een aantal nieuwe items, zoals nieuwe eetkamerstoelen, een mooi vloerkleed en bijpassende woonaccessoires, kun je echt het verschil maken. Aan deze propositie werken we hard en daarom zijn we erg blij dat de consument fonQ steeds beter weet te vinden op het gebied van wonen. Deze waardering is  naast dat we ons ook sterk focussen op de domeinen koken en lifestyle – daarom erg belangrijk”, licht Patrick Kerssemakers, CEO van fonQ, toe.

Nieuwe tv-campagne
Het winnen van de twee awards laat zien dat het merk fonQ steeds sterker wordt. Sinds de landelijke tv-campagne, die in het voorjaar van 2014 van start ging, zijn er belangrijke merkfundamenten gelegd. Ook is de naamsbekendheid van fonQ in Nederland met ruim 40 procent gestegen. Om meer lading te geven aan het merk fonQ en de domeinen wonen, koken en lifestyle verder te claimen, wordt binnenkort vervolg gegeven aan de landelijk campagne. Het webwarenhuis zal begin oktober opnieuw op tv te zien zijn met nieuwe commercials.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

4 Reacties

 • Als je de Thuiswinkel Award ‘beste webshop wonen en tuin wint en wordt verkozen tot de beste webshop in de categorie wonen dan doe je het heel goed. fonQ heeft door een goede offline reclame campagne naamsbekendheid opgebouwd en dit helpt weer online en zo is de crikel rond.

  05 Oct 2016 17:48
 • Daniel zegt:

  Gefeliciteerd met het winnen van deze awards, dat toont weer genoeg aan.

  02 Nov 2016 06:39
 • Damian zegt:

  Super tof dat FonQ de tweede award heeft weten te winnen. Dat is verdiend!

  22 Nov 2016 16:30
 • Jelle zegt:

  Meer dan verdiend, van harte fonQ!

  20 Feb 2017 10:31

Plaats uw reactie