fonQ maakt korte metten met slecht ingerichte thuiswerkplek

Nu thuiswerken en videobellen een vlucht hebben genomen, krijgen onze collega’s en zakelijke contacten steeds vaker ongevraagd een kijkje in onze huizen. Maar niet iedereen voelt zich daar even gemakkelijk bij. Online winkel fonQ lanceert een oplossing.  

Thuiswerk-ongemakken
Een lelijke stellingkast die altijd nog een keer vervangen moest worden, een oude lamp die nog dateert uit de studententijd of een spiegel waar al jarenlang een barst inzit: wie heeft er geen ruimte in huis die eigenlijk een upgrade nodig heeft? Het uitstellen daarvan wordt opeens pijnlijk zichtbaar nu veel van die ruimtes worden omgetoverd tot tijdelijke thuiswerkplek.

Download een nieuw interieur
Het initiatief ‘Geef je thuiswerkplek wat fonQ’ rekent af met dit ongemak. Op www.fonQ.nl staat een serie stijlvolle interieurs, die je als achtergrond kunt instellen tijdens een videovergadering via de veelgebruikte beeldbel apps. Zo kun jij je volledig op je werk concentreren en laat je je collega’s denken dat je in stijl thuiswerkt.

Geef je thuiswerkplek wat fonQ
Jeremiah Albinus, CMO van fonQ, licht toe: “dit initiatief sluit naadloos aan op onze campagne ‘Geef je huis wat fonQ. Ook daarin biedt fonQ de helpende hand aan mensen die onzeker zijn over de inrichting van hun huis. Het is een mooie en actuele manier om te tonen wat fonQ in huis heeft. Toen ons bureau Alfred dit idee voorstelde twijfelden we geen moment: een dag later stond de campagne live.”