fonQ stelt nieuwe commercieel directeur aan

Michiel von Meyenfeldt is door de raad van commissarissen van fonQ benoemd tot commercieel directeur. Hij neemt hiermee de rol over van Edith Meijer, die sinds 2018 deze rol binnen fonQ op interim-basis vervulde.

Michiel von Meyenfeldt zal per 1 maart 2019 als commercieel directeur toetreden tot de directie van fonQ. Von Meyenfeldt is een zeer ervaren retailer en vervulde de afgelopen jaren de rol van Director Category Management bij Nextail. Daarvoor heeft hij verschillende commerciele rollen vervuld voor retailers als Coolblue en de Bijenkorf.

Antoine Brouwer, CEO van fonQ: “We zijn belangrijke stappen aan het zetten om fonQ nog beter te positioneren binnen het Home & Living segment. Voor Von Meyenfeldt ligt een mooie uitdaging om vanuit commercieel oogpunt hieraan mee te bouwen. Op dit moment rollen we verschillende projecten uit, waarmee we onze positie als dé specialist voor het inrichten van je huis nog beter claimen. We zijn licentiepartner geworden voor de webshops van vtwonen. Dit betekent dat fonQ per april alle e-commerce activiteiten voor vtwonen.nl en vtwonen.be overneemt. Ook zijn de eerste stappen gezet in het aanbieden van visual search met behulp van augmented reality, waarmee we klantbeleving vergroten en specialisme in Home & Living uitdragen.”

De samenstelling van de directie van fonQ per 1 maart 2019: Antoine Brouwer (CEO), Jan-Noud Hutten (Operationeel Directeur), Jeremiah Albinus (CMO), Arnoud Rijpstra (Directeur Finance) en Michiel von Meyenfeldt (Commercieel Directeur).